Om oss

 
 

Gat & Kantsten Sverige AB arbetar med att lägga gatsten, kantsten och plattor. Genom åren har vi iordningställt en stor mängd offentliga miljöer runt om i hela Sverige: torg, gator, hotell- och företagsentréer, rondeller m.m. Vi har även försäljning av granit vilket gör att vi kan vara en helhetslösning.

Kunderna vi arbetar åt är främst NCC, PEAB, SKANSKA, SVEVIA AB m.fl. men vi vänder oss även till privatpersoner och mindre byggfirmor.

Vi arbetar över hela Sverige med både manuell och maskinell läggning av alla typer av granit och betongsten. Vi är totalt 20 medarbetare med mångårig kunskap om stenarbetets utförande och kvalitet.

Våra arbeten håller alltid hög kvalitét och vi har många nöjda kunder som återkommer till oss med nya uppdrag.

Tjänster / Försäljning

Vad vi erbjuder är entreprenadlösningar vid olika stenentreprenads projekt som att lägga/montera gatsten, granithällar och betongsten vid tex nybyggnad av torg och övriga offentliga miljöer. Vid läggning av större ytor med betongsten använder vi oss av läggningsmaskiner Probst VM204 /401 Robotec eller Optimas H88 Toro.

Vid denna typ av arbeten planeras grusavdrag oftast ut med STRECK SF/U Flächenfärtiger alternativt med Probst TAS-system, teleskopbalk på rälsar av aluminium.

När dessa ytskikt istället utgörs av stora granit eller betongplattor, oftast med en tjocklek på ca 120 mm, lägger vi dessa med vacuumläggningsmaskiner Probst Jumbomobil JM120 och Probst Jumbomobil JM150.

Vi monterar även alla typer av granit och betongmurar, trappor och kantsten samt tillhandahåller material om Ni önskar beställa detta.

Är ni intresserade av våra tjänster eller produkter?

044 - 717 77